Bine ai venit!

Contul meu

Ajutor

Informatii comanda si Livrare echipamente

 

Cum Comand?


Pasul 1. Alege produsele

Pentru a gasi produsele ce te intereseaza de pe site-ul vbelt.ro poti accesa categoria de interes din meniul din stanga. 
Cu un singur click pe produsul dorit intri in descrierea detaliata a produsului, unde poti vizualiza toate specificatiile produsului, toate fotografiile acestuia, pretul, disponibilitatea, garantia, chiar si valoarea necesara pentru a primi produsele la tine acasa.
 

Pasul 2. Adauga-le in cos

Cu un singur click pe  produsul este adaugat in cosul tau de cumparaturi.
Poti continua cautarea altor produse pentru a le adauga in cos sau poti alege sa vizualizezi cosul din partea dreapta sus "Cosul meu" 


Pasul 3. Finalizeaza comanda

In cosul de cumparaturi poti vizualiza toate produsele adaugate de tine, poti modifica cantitatea acestora si chiar sterge produsele ce le-ai adaugat din greseala.
Tot aici trebuie sa alegi daca vrei produsele la tine acasa.
Cu un singur click pe  ai finalizat cumparaturile.


Imediat va aparea un formular cu datele necesare de contact si livrare iar un coleg de la departamentul de vanzari te va contacta fie telefonic, fie prin email pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare a produselor.

 

Cum platesc?

 

Preturile de pe acest magazin virtual NU contin TVA.
Plata se face fie RAMBURS la primirea echipamentelor,fie prin ordin de plata catre contul firmei S.C Romabelt Import Export SRL.

 

In momentul comenzii on-line va rugam sa completati toate spatiile solicitate cu datele necesare intocmirii facturii: Numele firmei complet, CIF, Nr. de inregistrare Registrul Comertului, Adresa completa, Contul IBAN si Banca la care este deschis contul sau datele personale in cazul persoanelor fizice.


Timpul de livrare pentru produsele care se afla pe stoc este de 2 - 5 zile , de la confirmarea comenzii.